Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür ÜNAL-ERİŞ Jean Monnet Kürsü Başkanlığı ile Ödüllendirildi

Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Özgür Ünal-Eriş, EU Awareness, Relations and Cooperation projesiyle Avrupa Komisyonu’nun verdiği en prestijli unvanlardan biri olan Jean Monnet Chair (Jean Monnet Kürsü Başkanı) unvanını almaya hak kazanmıştır.

Ünal-Eriş bu proje kapsamında başta proje yazımında büyük katkıları olan Sosyal Hizmetler Bölümü hocaları Dr. Öğretim Üyesi Aslıhan Nişancı ve Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Selen Bayhan, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü asistanı Yusuf Bera Topaloğlu olmak üzere Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü hocalarıyla beraber 2020-2023 yılları arasında Avrupa Birliği’ne yönelik farkındalık arttırıcı, Türkiye ile olan ilişkileri iyileştirmeye yönelik çeşitli seminer ve toplantılar organize etmeyi, bölüm hocalarının verdiği dersleri Avrupa Birliği nezdinde daha görünür kılmayı ve yabancı yayınevi destekli bir kitap çıkartmayı planlamaktadır.  

https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/news/selection-results-jean-monnet-activities-2020_en